Aktuality

LASERWORLD CZ




Váš košík je prázdný

   

Aktuality

ILDA sety

AKCE SKONČILA

Pro tento letní měsíc jsme pro Vás připravili cenovou akci na sestavu laseru typu Club Serie (CS) a kvalitních setů ILDA ovládání renomovaných výrobců PHOENIX 4 LIVE a PANGOLIN QuickShow. Kombinací těchto dvou prvků - kvalitního laseru spolu se setem kvalitního software a DAC převodníku, získáte sestavu, se kterou si jistě nikde ostudu neuděláte. Pro perfekcionalisty doporučeujeme zakoupení laseru CS ve verzi Speed Edition (SE - lze vybrat "u přidání do nákupního koše" jako verzi scansystému) - spojením ILDA ovládání Pangolin nebo Phoenix s tímto  špičkovým scansystémem dostanete do ruky nástroj se kterým vykreslíte naprosto bezchybně i nejsložitější grafiky, loga či nápisy.

V případě zájmu o zvýhodněnou cenu ILDA ovládání při zakoupení laserů z kategorie PURE nebo RTI nás bez obav kontaktujte, jistě najdeme nějaké zvýhodnění i pro Vás.


v měsíci srpnu 2013 nabízíme všem šanci využít naší nabídky

ZVÝHODNĚNÉ ILDA SETY s lasery kategorie CS

CS

ke každé sadě 1 kus ILDA kabelu zcela zadarmo

typ laseru cena s Phoenix 4 Live cena s Pangolin QuickShow
CS-250 G ILDA SET
22 000,- Kč 24 600,- Kč
CS-400 G ILDA SET
29 500,- Kč 32 100,- Kč
CS-800 G ILDA SET
45 700,- Kč 48 300,- Kč
CS-1200 B ILDA SET
28 000,- Kč 30 600,- Kč
CS-1000 RGY ILDA SET
31 550,- Kč 34 150,- Kč
CS-1000 RGB ILDA SET
30 800,- Kč 33 400,- Kč
CS-2000 RGB ILDA SET
45 700,- Kč
48 300,- Kč

v rámci jedné objednávky není počet setů omezen. Objednávejte samostatně laser + samostatně typ ovládání - slevu na výše uvedené akční ceny obržíte po zadání slevového kódu PHOENIX (pro set s Phoenix 4 LIVE) nebo PANGOLIN (pro set s Pangolin QuickShow) do políčka Slevový kód, při uzavírání objednávky

* akce se netýká velkoobchodních objednávek ** použití slevového kódu pro slevu u jiného zboží než výše uvedených setů nebude akceptováno

 


 

Pro ostatní zájemce o laser CS s ILDA ovládáním stále platí akce set ILDA ZDARMA

 

Rozšířená nabídka

nově v nabídce - lasery nejen pro profesionály

PURE SAPPHIRE

  • PURE SAPPHIRE- produktová řada, která je speciálně navržena pro vysoké výkony. Tyto vysoce výkonné RGB lasery jsou vybaveny Swiss made laserovými moduly jako serie Purelight, ale mají jinou specifikaci paprsku a jsou ideální pro paprskové show ve vnitřních i vnějších prostorech. Všechny Sapphire jsou vyráběny technologií Sealed Housing (uzavřená skříň) a osazeny 50kpps scanery.

Pure Light

  • PURE LIGHT - high-end laserové projektory nabízejí nejnovější, inovativní technologie řešení pro každé použití s extra výkonem a ostrým paprskem. Swiss made kompaktní laserové moduly s velmi dobrými vlastnostmi a Sealed housing technologií jsou perfektní volbou pro všechny aplikace, prezentace výrobků, výstavy, kluby a diskotéky. Se svými kompaktním plug & play konceptem, nízkou spotřebou, chlazením vzduchem, robustní skříní a dodáním ve fightcase se Purelight systémy výborně hodí pro mobilní aplikace

  • PURE MICRO - lasery typu SwissLas Pure Micro Series stanovily nové standardy v oblasti vysoce výkonných laserů v extrémně malých skříních. Tyto nové lasery jsou vybaveny nejmodernější technologií diod SwissLas a extrémně pokročilých Xscan scanerů. Laserové moduly používané pro Micro Pure projektory jsou Vyrobeny ve Švýcarsku a mají speciální tvarování paprsku a kolimaci Swisslas, který zajišťuje velkou přesnost paprsku.

  • RTI PIKO - velmi kompaktní laserový systém v uzavřené skříni (Sealed Housing technologie). Je to pravděpodobně nejmenší RGB laserový systém na celém světě - rozměr kostky o straně pouhých 25 cm. PIKO je k dispozici s neuvěřitelným výkonem až 11W RGB, nebo v jednobarevném provedení až 24W výkonu! Velmi malé rozměry dovolují sbalit kompletní laserovou show do osobního zavazadla a s tímto neskutečným výkonem bez problémů cestovat. Navíc všechny lasery PIKO mají krytí IP54 (chráněno proti stříkající vodě ve všech úhlech). PIKO lasery lze snadno nastavovat pomocí univerzálního, odpojitelného dálkového ovladače. Lze kompletně přizpůsobit základní nastavení celého systému. Řízení je možné pomocí sítě LAN, DMX, Ilda, SD-karty nebo automatického režimu. Systém W-DMX TM je k dispozici na vyžádání. Všechny jednobarevné PIKO jsou vybaveny koherentními OPSL moduly Taipan!
 

Opravy laserových modulů

 

Při používání laseru postupně dochází ke snižování intenzity vyzářeného světla. Tento úbytek není veliký, nicméně u starších laserů je již viditelný. Nejčastěji se s ním setkáváme u červených laserových modulů. Výměna celého modulu je v takovémto případu, kdy laser svítí, ale slabě, téměř nezbytná a drahá. Technické vybavení našeho servisu nám dovoluje nově do nabídky poskytovaných servisních služeb zařadit i repasi laserových modulů. Od roku 2013 opravujeme / repasujeme i laserové moduly zelené.

RED - červené laserové moduly

Jedná se o opravu slabě svítících (lidově řečeno "vysvícených") červených modulů použitých v laserech R, RG, RGY, RGB z kategorie Ecoline (EL), Evolution (ES), Club series (CS) a Revolution series (RS). Cena repase je výrazně nižší než cena nového modulu. Opravit lze téměř všechny výrobcem v historii používané moduly s vyjímkou modulů které jsou zalisované. U těchto zalisovaných modulů z důvodu jejich nerozebíratelnosti není repase možná. Takovéto nerozebíratelné moduly byly použité např. v prvních sériích laserů RS. Tento modul poznáte v laseru RS i laicky - těleso modulu je "bronzové" a vedou z něho 4 vodiče (pozor toto se netýká modulů z EL, ES, CS - ty mají tělo také broznové, ale jsou rozebíratelné). Oproti tomu moduly v laserech RS novějšího provedení (repasovatelné) mají válcové, žebrované tělo černě eloxované a z těla modulu vedou pouze dva vodiče.

Takže, máte-li výše popsaný problém s malou svítivostí červeného modulu, můžeme vám jej vyřešit za cenu výrazně nižší než je cena nového modulu. V každém případě nás ještě před odesláním modulu na repasi kontaktujte - ideálně emailem s přiloženou fotografií vašeho modulu (může být vyfocen i bez demontáže, osazený v laseru), abychom společně ověřili, že se jedná o modul repasovatelný. Repasi je možno provést u samostatně zaslaných modulů (demontujete i namontujete si jej sami) i v rámci opravy laseru (zde je součástí opravy i vyčištění a seřízení optiky celého laseru).

red modul z EL/ES laseru                          red modul RS

              modul EL/ES se zdrojem                        novější typ modulu RS

 

GREEN - zelené laserové moduly

Na rozdíl od červených laserovýcxh modulů nelze dopředu (bez rozebrání) jednoznačně určit zda-li je modul opravitelný či nikoliv. Nicméně většina výrobcem použitých modulů je také opravitelná - stačí jej obdobně jako laserové moduly červená zaslat do našeho servisu.

 

Stejně jako pro opravu kompletních laserů i pro opravy laserových modulů platí, že zjištění závady (opravitelnost) je vždy zdarma - po zjištění závady vám zašleme propočet ceny opravy a vy se rozhodnete zda-li laserový modul chcete opravit či nikoliv. Pokud se rozhodnete, že se opravovat nebude, zašleme vám váš laserový modul nazpět. V tomto případě hradíte pouze cenu poštovného, zjištení závady je stále zdarma.

Moduly zasílejte do našeho servisu na tuto adresu vždy komplet laserový modul včetně napájecího driveru! Nezapomínejte prosím k modulu vložit popis závady, případně jak k ní došlo a hlavně kontakt na sebe - email, telefon, adresu. Poměrně často se stává, že k nám dorazí balíček s modulem bez jakéhokoli kontaktu. Zbytečně to komplikuje a zdržuje průběh opravy .

 
More Articles...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL